Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó

Regisztráció Önkormányzatoknak

Köszöntjük a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság, helyi esélyegyenlőségi programok (HEP) elkészítését támogató szoftver felhasználójaként! Itt regisztrálhatnak a települések a helyi esélyegyenlőségi program elkészítéséhez kapcsolódó, Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság (TEF) által szervezett ingyenes képzésen való részvételre és az esélyegyenlőségi mentorhálózat szolgáltatásainak igénybe vételére. Köszönjük jelentkezését!

Kérem, regisztráljon itt! Mentoroknak

Köszöntjük a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság, helyi esélyegyenlőségi programok (HEP) elkészítését támogató szoftver felhasználójaként! Itt regisztrálhatnak az esélyegyenlőségi hálózat tagjai: mentorok. A regisztrálást követően a helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése és nyomon követése ebben a támogató rendszerben történik. Eredményes munkát kívánunk Önnek!

Kérem, regisztráljon itt! Önkormányzati felhasználóknak

Köszöntjük a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság, helyi esélyegyenlőségi programok (HEP) elkészítését támogató szoftver felhasználójaként! A helyi esélyegyenlőségi programok elkészítését támogató szoftver használatához regisztráció szükséges. A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság esélyegyenlőségi mentor hálózatával a támogató felület segítségével történik a kapcsolattartás. Eredményes munkát kívánunk Önnek!

A regisztrálást követően a helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése ebben a támogató rendszerben történik. Eredményes munkát kívánunk Önnek!

Kérem, regisztráljon itt!